Tilaa netistä


Tietokone

Tietokoneet ja tarvikkeet: oheislaitteet, komponentit ja tulostustarvikkeet.

KotiMikro
Tietokone ja tietotekniikka-alan lehti tietokoneiden kotikäyttäjille ja harrastajille. Lehti on suunnattu nimenomaan tavallisille kotikäyttäjille ei niinkään ammattilaisille tai vakaville elektroniikan harrastajille. Lehden mukana saa CD levyn (tulevaisuudessa ehkä DVD:n), jossa pelejä ja muita ohjelmia. Kustantajan ”puheenvuoro”: KotiMikro on koko perheen tietokonelehti. Lehdestä on hyötyä ja huvia tietokoneen käyttäjälle. KotiMikro sopii niin vasta-alkajille kuin tottuneillekin pc:n käyttäjille, jotka haluavat enemmän irti tietokoneestaan ja pysytellä ajan tasalla nopeasti kehittyvässä digitaalisessa maailmassa. Lue laitteistojen, ohjelmien ja Internetin uutuuksista, tutustu testeihin ja arvosteluihin, mielenkiintoisiin artikkeleihin ja käytä hyödyksesi vinkit ja ohjeet. Opi uutta ja hyödyllistä KotiMikro koulussa ja kokeile CD:n pelejä ja ohjelmia. CD:n selkeät ja vaiheittain etenevät ohjeet tekevät ohjelmien käytön helpoksi.
Tarjous: 2 numeroa ja laserhiiri 5,90 euroa(Alennusta 58,00 euroa.) Katso uusin tarjous Koti Mikron nettisivuilta.

Pixmania
>Tietokoneita, digikameroita ja muuta elektroniikkaa. Väittävät heillä olevan yli 40 000 tuotetta.
Tuotteita ja tuoteryhmiä: Tietokoneet, Kannettavan tietokoneen tarvikkeet, Tulostimet ja faksit, Webkamerat, Skannerit, Internet-puhelimet, Digikamerat, Muistikortit, Kameran objektiivit, Digitaaliset valokuvakehykset, Kameran salamat, Tulostimet, A4 skannerit, Perinteiset kamerat, GPS, GPS tarvikkeet, Digivideokamerat, Muistikortit, Televisiot, DVD-soittimet ja tallentavat DVD-soittimet, Kotiteatterit, Videoprojektorit, Videonauhurit, MP3-soittimet, Autoradiot, HiFi, Kuulokkeet, Kannettavat CD-soittimet, Radiot / Herätyskelloradiot, Sanelukoneet, LCD-näytöt, Muistit, Puhelimet, GSM tarvikkeet, Kameran tarvikkeet, Tulostinpaperit,DVD / Blu-Ray / HD-DVD-levyt, Tyhjät CD-levyt, Minidiscit, PDA, …
Kampanja, kun käytät seuraavia alennuskoodeja (coupon code) saat alennusta:
7 € alennusta kun ostat vähintään 300 € arvosta, koodi Pixfi071201
15 € alennusta kun ostat vähintään 600 € arvosta , koodi Pixfi071202
30 € alennusta kun ostat vähintään 1000 € arvosta , koodi Pixfi071203
70 € alennusta kun ostat vähintään 2000 € arvosta , koodi Pixfi071204

Uudet koodit:
Säästä 10e kun kulutat yli 200e. Käytä koodia PIXFI091002

Säästä 12e  kun kulutat yli 300e. Käytä koodia PIXFI091001

Koodeja ei löydy Pixmania sivuilta. Alennuksen saat kun syötät alennuskoodin pyydettyyn kenttään tilausta tehdessäsi. Pixmania

 

Kauppakanava
Tietokoneita ja elektroniikka. Kodinkoneita ja puhelimia. Kauppakanava myy myös osamaksulla. Joitakin tuotteita annetaan tilaajille kaupan päällisinä. Tällä hetkellä menossa kilpailu, johon voit osallistua suoraan netissä. Palkintoja joiden yhteisarvoksi ilmoittavat lähes 4000 euroa.
Tietoa yrityksestä:Kauppakanava on tietokoneita, kameroita, puhelimia, taulutelevisioita ja muuta kodintekniikkaa osamaksulla myyvä verkkokauppa. KauppaKanava on kotimainen verkkokauppa, joka panostaa turvalliseen kaupankäyntiin verkossa. KauppaKanavan liikeideana on tarjota asiakkailleen tarjoamistaan tuotteista ja palveluista helppoa ja selkeää informaatiota aina kilpailukykyisin hinnoin. KauppaKanava toimittaa asiakkaillensa ainoastaan johtavien maailmanlaajuisten valmistajien tuotteita ja palveluita. KauppaKanava myy tuotteensa pääosin maksuajalla. KauppaKanavalla on omat kauppansa sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaille.


Tulostimien mustekasettien, väripatruunoiden, tulostuspaperin ja muiden tulostustuotteiden myyntiin erikoistuneita yrityksiä löytyy kolme. Tulostustuotteet ja erityisesti mustesuihkutulostimien mustepatruunat ovat vahvasti ylihinnoiteltuja perinteisissä kaupoissa. Tähän markkinarakoon ovat iskeneet alla mainitut verkkokaupat. Vertaile hintoja. Katso myös suosittele.com sivujen mustekasetti linkit.

Finink
Uusille asiakkailla ilmainen mustepatruuna tai valokuvapaperia. Tilauksen voi myös noutaa Helsingin noutomyymälästä, jolloin ei mene postikuluja.
Finink.com tarjoaa mustesuihku- ja laserprinttereihin sopivia tarvikekasetteja erittäin edulliseen hintaan. Olemme kokonaan suomalainen liike ja panostamme nopeaan, joustavaan ja ystävälliseen palveluun sekä laadukkaisiin tuotteisiin.

Inkclub
Myös uusille asiakkailla mustetta tai paperia ilmaiseksi (postikulut lisätään). Tarvikkeita ja mustetta löytyy lähes kaikkien valmistajien tulostimiin. Suosituimpia CANON, EPSON, HP, LEXMARK, BROTHER.
inkClub on maailman johtava mustepatruunoiden ja värikasettien myyjä Internetissä.

Mustekasetti
Tarjoaa samoin uudelle asiakkaalle ilmaisen mustepatruunan tai valokuvapaperia. Myy myös välineitä, joilla voi itse täyttää mustesuihkutulostimien mustekasetteja.
Mustekasetti.com eli Byrodata Oy on suomalainen yhtiö, joka on perustettu vuonna 1996. Lähes kaikki verkkokaupan tuotteet tuodaan itse maahan Euroopasta, USA:sta ja Aasiasta. Ilman väliportaita pystymme pitämään hintatason kohtuullisena. Kaikkia tuotteita löytyy normaalisti suuria eriä varastosta. joten toimitukset ovat nopeita. Tuotteet ovat tuoreita, koska rahtia saapuu eri puolilta maailmaa varastoon joka viikko.

Tulostinmusteita vertailee myös mustetta (piste info) sivusto. Toinen samanlainen on musteet tulostimeen vertailu.

Store24 (lopettanut)
Pelien ja elektroniikan lisäksi Store24 myy myös urheilu, vapaa-aika, terveys ja hyvinvointi alan tuotteita. Puhelimia ja puhelintarvikkeita. Tuotemerkkejä: Beurer, Benefon, Chef´n, Clothing +, Cobra, Cronwells, Devisys, FRWD, Fysioline, Fällkniven, Gymstick, iAudio, Leatherman, Ledlenser, Mediwave, Nokia, Omron, Panasonic, Pathfinder, Reebok, Retki, Samsung, Siemens, Silva, Skullcandy, Sony, Ericsson, Thermos, TomTom, Topfield, Victorinox, Zippo
Store24:Myymme muun muassa laadukkaita vapaa-ajantuotteita, puhelimia, viihde-elektroniikkaa ja multimediatuotteita. Pelivalikoimassamme on valinnanvaraa suosituimmille konsoleille ja PC:lle.
Haluamme tarjota asiakkaillemme ennen kaikkea yksinkertaisen ja turvallisen ostokokemuksen.


Finink Inkclub.com (FI) Mustekasetti

© 2024 Tilaa netistä