Tilaa netistä


Lehdet

Lehtitilaus on mukava lahja josta riittää iloa pitkään ja koko perheelle. Tilattu lehti kannetaan kotiin tuoreena, juuri sen ilmestyttyä. Tilaus tulee irtonumeroa halvemmaksi ja vaivattomammaksi. Harrastelehdessä on alan viimeisin tieto ja asiantuntijoiden näkemykset. Lehtitilaus on halpa ja viihdyttävä lahja, jonka saaja muistaa antajansa.

* Kotimikro tarjoaa: 2 numeroa ja digitaalinen TV viritin kannettavaan tietokoneeseen 6,90 euroa
Alennusta huimat 32 euroa!

* National Geographics tarjoaa: 2. numeroa ja Hasaki veitsisarja tai 4x DVD 5,90 euroa
Säästät jopa 43,10 euroa! National Geographics on suomenkielinen luonto ja tiede julkaisu.

* Tieteen kuvalehti tarjoaa: 2 lehteä ja kuoritakki tai audiolähetin hintaan 4,90 euroa
Alennus 60 euroa. Voitko saada lahjan vielä halvemmalla? Yllä olevasta linkistä saat lisätietoja. MP4 soitin hintaan 4,90 euroaVain 8mm ohut soitin toistaa videokuvaa, musiikkia ja ääntä. Voit myös katsella valokuvia.

Katso
TV lehti, joka on laajentanut toimintaansa myös viihdelehdeksi. Lehdessä lukuisia kilpailuja. 40-50% alennus irtonumeroon verrattuna.

* Olivia lehdeltä löytyy seuraavat tarjoukset:

  • 4 numeroa vain 14.95. Osallistu samalla Mullberryn 850 € lahjakortin arvontaan.
  • Ensimmäinen numero 3,90 ja tilaajalahjaksi Dyrberg / Kern koru.
  • 8 numeroa 29.90 sekä tilaajalahjaksi Dyrberg / Kern -koru.

* KuntoPlus lehti tarjoaa: 2 KUNTO PLUS -lehteä + juoksupusero + T-paita  vain 6,90!
Säästä jopa 124  euroa. Kokoja S,M,L. Vaihtoehtoisesti voit valita monipuolisen sykemittarin.

Fitness
Liikkuminen ja kuntoilu. Kertoo tietoa eri liikuntamuodoista ja kuntoilutavoista, niille sopivista ruokavalioista. Kunto, ravinto, terveys ja erilaiset testit. Kilpailu, jossa pääpalkintona matka Alpeille laskettelemaan.
Fitness on kaikkien kuntoilijoiden lehti! Se esittelee suosituimmat lajit ja uudet liikuntamuodot. Fitness kertoo faktatietoa kaikentasoisille liikunnan harrastajille!

Digikuva
Valokuvauksen erikoislehti. Paljon hyödyllistä tietoa digikameran valinnasta sekä valokuvauksesta.
DigiKuva on suosittu Bonnier Publications -yhtymän julkaisema lehti

7 päivää
Seiska lehti ei esittelyjä kaipaa. Katso mitä tilaajalahjoja saat: seiskan kotisivut

Lehdet.net
Lehtiä verkossa myyvä yritys. Lehtivalikoimaan kuuluvat mm: Me Naiset, Mikrobitti, Kodinkuvalehti, GT, Cosmopolitan, Regina, Sara, Aku Ankka, Pelaaja, Matin helpot ristikot, Iisakin Ristikot, Sylvin Helpot Ristikot, Vauva-lehti, B&K Sports Magazine, Kauneimmat Käsityöt, Prinsessa, Auto Bild Suomi, Gloria, ET-lehti, V8 Magazine, Tietokone, Tiede, Suuri Käsityö, Sport, Roope-Setä, Prosessori, Pelit, Nalle Puh, Glorian Antiikki, Glorian Koti, Glorian Ruoka & Viini, GTi Magazine, Hyvä Terveys, IT-Viikko ja Matkaopas.
Lehdet.net tarjoaa sinulle laajan ja jatkuvasti kasvavan valikoiman aikakausilehtiä. Lisäksi tarjoamme sivuillamme kilpailuja ja vaihtuvia tarjouksia.

OHO
Viikkolehti, jossa uusimmat viihdeuutiset ja juorut. Filmiopas. Meneillään kilpailu, jossa pääpalkintona 35 000 euroa. 20-30% alennus irtonumeroon verrattuna.

© 2024 Tilaa netistä