Tilaa netistä


Kauneus ja terveys

Kauneudenhoidon ja terveyden verkkokauppoja. Lahjaideoita kauneuden hoitoon.

Hyvinvoinnin tavaratalo tarjoaa suuren valikoiman luontaistuotteita, kosmetiikkaa, reilun kaupan tuotteita ja ekologisia puhdistusaineita ja monia muita hyvän olen tuotteita. Itse kertovat itsestään seuraava:
Hyvinvoinnin Tavaratalo on yksi Suomen johtavista hyvän olon ostospaikoista Internetissä. Laajoista valikoimistamme löytyy yli 1.500 tuotetta: luontaistuotteita ja luontaiskosmetiikkaa, ekologisia pesu- ja puhdistusaineita, Reilun kaupan tuotteita, rentoutusäänitteitä sekä muita hyvän olon tuotteita. Hyvinvoinnin Tavaratalon verkkokaupalle on myös myönnetty Avainlipun käyttöoikeus – ensimmäisenä suomalaisena luontaistuotteiden jälleenmyyjänä.Osallistu jouluarvontaan. Pääpalkintona kahden hengen hemmotteluloma Peurungan kylpylässä. Arvo 328e.

Yves Rocher tarjoaa laajan valikoiman kosmetiikkatuotteita. Joko olet tutustunut heidän nettikauppaansa. Yver Rocher kertoo itsestään: ”Yves Rocher on maailmalla numero 1 kasvipohjaisten kauneustuotteiden valmistuksessa. Yves Rocher’n tuotteiden valmistuksessa laadunvalvonta on erittäin tarkkaa. Jos tuotteet eivät jostain syystä miellytä asiakasta, hän voi palauttaa tuotteet 14 päivän kuluessa.” Yves Rocher tarjoaa nyt kaikki yli 17e tilaukset ilman postikuluja. Lisäksi:

Rasalas kustantaa ja myy hyvinvointia käsittelevää kirjallisuutta. Info:”Rasalas on vuonna 2000 koko perheen henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin edistämistä varten perustettu kirjankustantamo, joka avasi oman internetkirjakaupan 2004. Lähetämme joka kuukausi satoja terveydenhoitoa ja laihduttamista käsitteleviä kirjoja suoraan tilaajien kotiosoitteeseen – Suomessa ilman postimaksua!

Vertailussa sivustolta löytyy terveystuotteiden hintavertailu. Vertailu on pari vuotta vanha, mutta antaa varmaan suuntaa eri firmojen hintatasosta. Hinnat pitää tietysti vielä verrata itse, ennen ostamista. Mikään netissä kirjoitettu kun ei koskaan ole ajan tasalla.

Olennainen verkkokaupasta hemmottelutuotteita naisille. Tietoa verkkokaupasta: ”Olennainen.fi on kotimainen verkkokauppa, jonka laajasta valikoimasta löytyy lahjatuotteet niin arkeen kuin suureen juhlaankin. Verkkokauppa tarjoaa myös loistavia lahjavinkkejä miehille, jotka haluavat hemmotella naisia! Olennaisen verkkokaupan koko ajan kasvavasta valikoimasta löytyy tällä hetkellä erikoisherkkujen ja sisustustuotteiden lisäksi mm. Nanson merkkivaatteita, kosmetiikkatuotteita, ylelliset alus- ja yöasut, kortit, korut, asusteet ja paljon muita ylellisiä tuotteita. ” Verkkosivuilla meneillään kilpailu, jossa voit voittaa Nanson kylpytuotteita.

Omron (Store24) Lopettanut.
Myy terveydenhoitoon ja liikuntaan liittyviä laitteita. Tuotteita ovat mm: rasvapitoisuuden mittari, askelmittari, veranpainemittari, yms.
Tuotemerkit ovat esim. LG, Samsung, Sony, Leatherman, Omron, Nokia, Apple, Siemens, etc.

Olennainen  Rasalas Hyvinvoinnin Tavaratalo

© 2024 Tilaa netistä