Tilaa netistä


Kamera ja valokuva

Digikameroita ja kameratarvikkeita myyvät verkkokaupat. Valokuvien kehitys, tulostus ja suurennokset. Valokuvaus alan lehdet.

Foto.com
Valokuvien kehitystä paperikuviksi tai ihan miksi vaan, vaikka tyynyliinaksi. Lupaavat 30 kuvaa ilmaiseksi ja ensikuvia 7c kipale. Voi luoda omia valokuva-albumeita, jolloin saat valmiin albumin kahdelle puolelle printattuna.
Yhtiö kertoo itsestään seuraavaa:
Foto.com on eurooppalainen innovatiivinen valokuvapalvelu netissä. Foto.com –palvelun kautta voi tilata seuraavia tuotteita valokuvista:
Digitaaliset kuvat ja kuvasuurennukset Photo-albumit omista digikuvista Digitaalisista kuvista on mahdollisuus luoda oma arkisto nettiin. Erilaiset valokuvatuotteet, kuten: t-paidat, hiirimatot, mukit, palapelit, lelut, ruokaliinat, kokin esiliinat, tyynyliinat ja jne. Julisteita digitaalisista valokuvista.
Foto.com –sivustolla on myös mahdollista seurata tilauksia reaaliaikaisesti. Foto.com tarjoaa monipuoliset maksuvaihtoehdot, erittäin edulliset hinnat sekä nopean toimituksen. Esimerkiksi valokuva-albumin valmistus ja toimitus 7-10 päivää.
Foto.com tuotteet ovat erittäin laadukkaita, sillä yritys käyttää FUJI minilaboratorioita, jotka ovat saaneet tunnustusta korkeasta laadustaan. Lisäksi valokuvapapereina Foto.com käyttää Kodak ja Fuji –materiaaleja.

Pixmania
Digikameroita ja muuta elektroniikkaa. Mainostaa, että heidän sivuillaan on 45 000 joululahjaideaa.
Tuotteita ja tuoteryhmiä: Digikamerat, Muistikortit, Kameran objektiivit, Digitaaliset valokuvakehykset, Kameran salamat, Tulostimet, A4 skannerit, Perinteiset kamerat, GPS, GPS tarvikkeet, Digivideokamerat, Muistikortit, Televisiot, DVD-soittimet ja tallentavat DVD-soittimet, Kotiteatterit, Videoprojektorit, Videonauhurit, MP3-soittimet, Autoradiot, HiFi, Kuulokkeet, Kannettavat CD-soittimet, Radiot / Herätyskelloradiot, Sanelukoneet, LCD-näytöt, Muistit, Tietokoneet, Kannettavan tietokoneen tarvikkeet, Tulostimet ja faksit, Web-kamerat, Skannerit, Internet-puhelimet (VoIP), Sääasemat ja Lämpömittarit, Puhelimet, GSM tarvikkeet, Muistikortit, Walkie Talkiet, Kodinhoito, Pyykinpesu ja silitys, Keittiö, Ruoanvalmistus, Kauneudenhoito, Parranajo, Hiustenhoito, Ilmastoinnit ja ilmanpuhdistajat, Kameran tarvikkeet, Tulostinpaperit,DVD / Blu-Ray / HD-DVD-levyt, VHS-videokasetit, Tyhjät CD-levyt, Minidiscit, PDA, …
Kampanja, kun käytät seuraavia alennuskoodeja (coupon code) saat alennusta seuraavasti:
7 € alennusta kun ostat vähintään 300 € arvosta, koodi Pixfi071201
15 € alennusta kun ostat vähintään 600 € arvosta , koodi Pixfi071202
30 € alennusta kun ostat vähintään 1000 € arvosta , koodi Pixfi071203
70 € alennusta kun ostat vähintään 2000 € arvosta , koodi Pixfi071204

Säästä 10e kun kulutat yli 200e. Käytä koodia PIXFI091002

Säästä 12e kun kulutat yli 300e. Käytä koodia PIXFI091001
Koodeja ei löydy sivuilta. Alennuksen saat kun syötät alennuskoodin pyydettyyn kenttään tilausta tehdessäsi.

Digikuva
Valokuvauksen ja kuvankäsittelyn erikoislehti. Hyödyllistä tietoa kameran valinnasta ja valokuvauksesta.

DigiKuva-lehti on suosittu Bonnier Publications -yhtymän julkaisema lehti

© 2024 Tilaa netistä