Tilaa netistä


Miehille

Verkkokauppoja joiden asiakkaina ovat yleensä miehet.

Tyremate
Autonrenkaita ja vanteita. Myy suuria määriä ja siten olemaan halvempi kuin perinteiset rengaskaupat. Jossain kohdassa lupaavat ilmaisen kotiinkuljetuksen (sivuilla lukee myös rahti aina 25e)? Kehuvat hintojen olevan jopa 30% alle normaalihintojen.

Elekma
Myy ajoneuvoihin vikadiagnostiikkatuotteita ja lisävarusteita. Voit korjata autoasi paremmin itse. Lisävarusteita ovat mm. peruutustutka, auto skanneri, varashälytin, tuulilasin korjaussarja, vikakoodin lukija, aurinkolippanäyttö, jne. Tuotteita löytyy seuraaville automerkeille: Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Fiat, Ford, GM, Citroen, Honda, Mazda, Mercedes Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Toyota, Volkswagen, Volvo.
Elekma.com on verkkokauppa, joka myy ajoneuvoihin lisävarusteita sekä vikadiagnostiikkatuotteita.

Tracker
Myy paikannus ja telemetrialaitteita. Tuotteita ovat: GPS navigaattori, koirien GPS panta, kartat eri tuotteisiin, radiosuuntima laitteet (lähetin, vastaanotin) lemmikeille. Tuotteita käyttävät lähinnä kalastajat, metsästäjät, lemmikkieläinten omistajat ja maastossa liikkujat.
Tracker Oy on paikannukseen ja telemetrialaitteisiin erikoistunut yritys.

Työkaluketju
Nimensä mukaisesti myy työkaluja. Rakentamisen, remontoinnin ja korjaamisen ammattilais ja harrastajatyökaluja. Isoja ja pieniä työkaluja ja tarvikkeita. Tuhansien tuotenimikkeiden joukossa mm: ruuvimeisselit, ruuvit, vasarat, kuulosuojaimet, akut, naulat, mutterit, pienkoneet, pyörösahat, traktorit, porakoneet, sahat, mutterivääntimet, jne

4mc
Moottoripyörä ja moottorikelkka ajovarusteita. Lupaavat yli 50e hintaiset tilaukset ilman postikuluja. Poistotuotteita jopa 80% alennuksella. 4mc on ajovarustekauppa joka myy mottoripyörä- ja mottorikelkka – ajovarusteita.

© 2024 Tilaa netistä