Tilaa netistä


Lahjatavarat

Lahjatavaroita ja muita esineitä juhliin ja lahjaksi.

Finnish Design Shop
Suomalaisen muotoilun tuotteita. Tuotemerkkejä ja tavarantoimittajia ovat mm: Adelta, Arabia, Avarte, Cho Cho, David Design,,Design House Stockholm, Doctor Design, Eero Aarnio, Genelec, HannaSarén, Hackman, Iittala, Ivana Helsinki, Karhu Originals, Lumi Accessories, Luovi, Magis, Majamoo, Marimekko, Muka Va, Nanso Lempivaate, Opa, Opinio Helsinki, Piiroinen, Rinne Niinikoski, Secto Design, Showroom Finland, Suunto, Tonfisk Design, Tunto, Vakio Issey Miyake, Verso Design, Vuokko, Woodnotes.
Lupaavat ilmaisen toimituksen yli 100 euron ostoksille.
FinnishDesignShop.com myy verkossa laadukkaita suomalaisia designtuotteita. Valikoimastamme löytyy kaikki tarvittava sisustukseen, kattaukseen ja keittiöön. Lisäksi kaupassamme on saatavilla laaja valikoima vaatteita ja kelloja.

Kukkamyynti Piilola
Toimittaa joulukukkia netin välityksellä kotiovelle asti. Pääkaupunkiseudulle kotiinkuljetus 6,8 euroa. Muualle Interfloran kautta. Toimittavat myös juhlatilaisuuksiin kuten häihin ja hautajaisiin. Nettimyyntiä parhaimmillaan: tutustu rahassa tuotevalikoimaan ja kerää tarpeisiisi sopiva setti. Joulukukat, ruusut, kimput, onnittelukukat, surukukat, asetelmat, ruukkukasvit, pienet lahjat.
Piilola.fi on perinteikkään kukkamyynti Piilola Oy:n verkkokauppa, josta voi tilata kukkia sekä muita koristeluja suoraan ovelle toimitettuna ympäri Suomea.

Foto.com
Valokuvien kehitystä paperikuviksi, onnittelu- tai joulukorteiksi. Lahjaksi voi teettää esimerkiksi lasten kuvista julisteita, mukeja, tyynyliinoja, T-paitoja, hiirimattoja, jne. Muki maksaa halvimmillaan 7,99e, juliste 6,99e (30×45 cm) . Voi luoda omia valokuva-albumeita, jolloin saat valmiin albumin nidottuna ja yhdelle tai kahdelle puolelle printattuna. Albumi maksaa 5,99e ja lisäsivu 0,59e. Lupaavat nopean toimituksen (keskimäärin 3 pv). Foto.com lahjatavarat. Katso myös: Valokuvaliikkeiden vertailu

Gadgets (liike suljettu toistaiseksi)
Hauskoja pikku vekottimia, hassuja lahjoja ja pikkutuhmia esineitä. Näitä tavaroita voi viedä lahjaksi niille joilla on jo kaikkea ja jotka ymmärtävät huumoria. Ei mikään desing shop, ”vaan jotain ihan muuta”.
Toimintafilosofiaansa kuvaavat itse seuraavasti: Tehtävänämme on tuoda kaikkien saataville vekottimet, vispilät, hipisvinkulat ja poikien sekä tyttöjen lelut. Kaikki alkoi 2002, kun Gadgets.dk perustettiin protestoimaan iänikuisia sukkapaketti, kravatti ja partavaahtolahjoja. Siitä lähtien mottomme onkin ollut ”Emme lopeta leikkimistä, siksi että vanhenemme. Vanhenemme, koska lopetamme leikkimisen.” Tämä mielessä tehtävänämme on tuoda kaikkien saataville vekottimet, vispilät, hipisvinkulat ja poikien sekä tyttöjen lelut. Panostamme asiakaspalveluumme, olemme täällä tekemässä elämästäsi kiinnostavampaa.

Finnish Design Shop

© 2024 Tilaa netistä