Tilaa netistä


Lomamatkat

Sopiva koko perheen yhteinen joululahja on lomamatka. Talvilomalla tai kesälomalla. Voit ilahduta puolisoasi ja tilata matka tai antaa matkalahjakortin. Hotellit ja lennot yhdistämällä voit suunnitella juuri sinulle tai perheellesi sopivan matkan. Vertaile hintoja ja varaa netistä joko yhdessä tai erikseen. Tai turvaudu täyden palvelun matkatoimiston apuun. Sekin onnistuu nykyään kätevästi netissä.

Lomamatkat myy talven ja jo ensi kesän matkoja. Thaimaa, Kanarian Saaret vai Goa? Vai kesällä Kreikkaan tai Espanjaan? Valittavan on vaikka minkä laisia matkakohteita. Oletko niitä jotka haluavat aina joka kesä uuteen lomakohteeseen? Vai niitä jotka menevät kesä toisensa jälkeen samaan tuttuun ja turvalliseen paikkaan?

Tjäreborg tekee matkoja niin tutuille Välimeren rannoille kuin kauas eksoottisiin kaukokohteisiin. Tulevan talven uutuuksina ovat Vietnam ja Krabi.

Omatoimimatkoja voi rakentaa netin kautta. Halvat lennot saa esimerkiksi: eBookers, Travellink, Supersaver.fi ja Eticket. Eticket on uusi kotimainen nettimatkatoimisto.

Hotelli kannattaa etsiä ja varata jostain suuresta hotellivaraamoista esimerkiksi vaikka: Bedfinder (38 000 hotellia) ja Booking.com (”vain” 24 000 hotellia) . Sinulle riittää varmasti yksi. Vertaa kumpi on halvempi.

Muita hyviä linkkejä:
Seat24 Hotellit ja lennot.
Area Täyden palvelun matkatoimisto.
Töölöön matkatoimisto Lennot, hotellit ja pakettimatkat.
Scandic Hotels FI Pohjoismainen hotelliketju. Pakettitarjouksia: vietä joulu hotellissa ja unohda joulusiivous ja ruuanlaitto. Kotimaassa tai ulkomailla.
Silja Line: Laivamatkoja ja risteilyitä. Jouluristeilyjä esimerkiksi Riikaan ja Tukholmaan. Vietä joulu laivalla. Syö jouluherkut seisovasta pöydästä.
Travellink Nettimatkatoimisto, joka myy lentoja, hotelleja ja pakettimatkoja ihan mihin vaan.
Travelpartner Ruotsalainen nettimatkatoimisto. Hyvät hakumahdollisuudet lennoille ja hotelleille.

Finnmatkat  Travellink ebookers.fi Supersaver.fi Hotels.com Seat24 AREA Töölön matkatoimisto

Aiheeseen liittyviä linkkejä netissä: Thaimaan matkailu, Kanarian saaret, Espanjaan info

© 2024 Tilaa netistä