Tilaa netistä


Liikunta ja ulkoilu

Verkkokauppoja, jotka myyvät tuotteita aiheista liikkuminen ja ulkoilu. Mukana lisäksi urheilu ja fitness. Lue myös: Urheilutarvikkeiden hintavertailu

Erätukku
Ulkoilu, retkeily, liikunta, talviurheilu ja vapaa-aika tarvikkeet ja asusteet. Erätukku myy varusteita kalastajille, metsästäjille, pilkkijöille, retkeilijöille jne. Myös lemmikkien ulkoilutarvikkeita ja pukuja. Tuotenimikkeitä ovat mm. reppu, rinkka, navigaattori, kengät, takki, retkeilyhousut, ase, asekaappi jne. Tuotemerkkejä: JahtiJakt, NorthICE, Garmin, Manager, Otso, Leijona, Pitokokki, Pointer.
Erätukun liikeidea: ”Erätukku suunnittelee, valmistuttaa ja testauttaa korkealaatuisia ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteita ja myy ne suoraan kuluttajille internetin kautta, ilman perinteisen kaupan välikäsiä”. Erätukun huikea kasvu perustuukin ilmiömäiseen tehokkuuteen, jonka ansiosta se pystyy myymään laatutuotteita kuluttajille internetissä jopa puoleen hintaan.”

Lamina
Lautailulajien erikoisliike. Kaikki tilaukset ilman postimaksua. Siis maksat aina vain tuotteen hinnan. Lupaavat toimitusajan olevan 1 päivä eli lähettävät tilauksen seuraavana arkipäivänä.
Lamina on Suomen suurin skeittaamiseen ja lumilautailuun erikoistunut vähittäiskauppias.

Extremevideo
Yritys on vaihtanut nimensä. Se on nyt dropinmarket. Myy paljon muutakin kuin videoita. ”Extreme”, Ääriuheilujajien erikoisliike, joka myy niihin tarkoitettuja vaatteita, varusteita ja lajien henkeen kuuluvia tarvikkeita ja asusteita. Tuoteryhmiä ovat: Vaatteet, T-paidat, Pitkähihaiset, Kauluspaidat, Takit, Kengät, Housut, Shortsit, Sukat, Alusasut, Pipot, Päähineet, Kellot, Lompakot, Vyöt ja soljet, Reput ja laukut, Korut, Aurinkolasit, Sandaalit ja pyyhkeet, Varusteet, Longboard, Lumilaudat, Sukset, Laskuvaatteet, Laskulasit, Lautakengät, Lautasiteet, Kypärät,Hanskat ja suojat, Audiolaitteet, MX Ajolasit, jne eXtremevideo.fi on Suomen suurin katuvaatteiden ja ääriurheiluvideoiden verkkokauppa. Valikoima on erittäin monipuolinen ja tuotteita on sekä miehille, että naisille!

Omron (Store24) Myymälä lopettanut.
Myy terveydenhuoltoon ja liikuntaan liittyviä laitteita. Tuotenimikkeitä ovat esimerkiksi: kehon rasvapitoisuuden mittarit, askelmittarit, veranpainemittarit, yms.
Tuotemerkkejä ovat LG, Samsung, Sony, Leatherman, Omron, Nokia, Apple, Siemens, jne.

Store24 (lopettanut)
Urheilu ja vapaa-aika tuotteiden lisäksi Store24 myy myös pelejä, elektroniikkaa urheilu, vapaa-aika, terveys ja hyvinvointi alan tuotteita. Puhelimia ja puhelintarvikkeita. Tuotemerkkejä mm: Beurer, Chef´n, Clothing +, Cobra, Cronwells, Devisys, FRWD, Fysioline, Fällkniven, Gymstick, iAudio, Leatherman, Ledlenser, Mediwave, Omron, Panasonic, Pathfinder, Reebok, Retki, Samsung, Silva, Skullcandy, Sony, Thermos, TomTom, Topfield, Victorinox, Zippo
Store24:Myymme muun muassa laadukkaita vapaa-ajantuotteita, puhelimia, viihde-elektroniikkaa ja multimediatuotteita. Pelivalikoimassamme on valinnanvaraa suosituimmille konsoleille ja PC:lle.
Haluamme tarjota asiakkaillemme ennen kaikkea yksinkertaisen ja turvallisen ostokokemuksen. Ostamisen houkuttelevuutta lisäävät edulliset hinnat, monipuoliset maksutavat ja nopea toimitus.

Tracker
Myy paikannus- ja telemetrialaitteita. Yksittäiset tuotteet: GPS navigaattorit, koirien GPS pannat, kartat eri tuotteisiin, radiosuuntima laitteet lemmikeille. Tuotteita käyttävät kalastajat, metsästäjät, lemmikkien omistajat ja maastossa liikkujat.
Tracker Oy on paikannukseen ja telemetrialaitteisiin erikoistunut yritys.

Fitness
Liikkumisen ja kuntoilun erikoislehti. Kertoo faktatietoa eri liikuntamuodoista, eri liikuntamuodoille sopivasta ruokavaliosta. Kunto, ravinto, terveys, testit ja kilpailut. Tilaajille kilpailu, jossa palkintona matka Alpeille.
Fitness on kaikkien kuntoilijoiden lehti! Se esittelee suosituimmat lajit ja uudet liikuntamuodot. Fitness kertoo faktatietoa kaikentasoisille liikunnan harrastajille!

 

© 2024 Tilaa netistä